Uw Persoonlijke Partner In Uw GezondheidApotheek Billiet heeft de stad na 37 jaar verlaten en is gestart in de Stroombanklaan nummer 106 in de Vuurtorenwijk.

Diane Billiet, uw apotheker van dienst, staat in voor een nauwgezette persoonlijke opvolging en vrijblijvend advies i.v.m. geneesmiddelen en verzorgingsproducten.

De nieuwe ligging : dicht bij de Carrefour en de Brico in een dichtbevolkte buurt, zorgt voor een optimale bereikbaarheid. Weg zijn de parkeerproblemen!

En voor de klanten uit stad, blijft de apotheek gemakkelijk bereikbaar met de auto, de tram of de bus.Op onze site vindt u informatie over wachtdiensten, advies over geneesmiddelen en aandoeningen en informatie over onze diensten. Wist u bijvoorbeeld dat uw apotheker naast uw arts een belangrijke partner is in uw gezondheidszorg? De verantwoordelijkheid van uw apotheker is niet enkel het afleveren van uw geneesmiddel, maar ook het nauwkeurig opvolgen van uw genezingsproces en veiligheid met betrekking tot het geneesmiddel.

Door een persoonlijke service te garanderen staat onze apotheek garant voor een optimale opvolging en staan wij u ook graag te woord als u met vragen omtrent uw geneesmiddelen en gezondheid zit.

Apotheker Diane Billiet verwelkomt u graag in haar voorlopige apotheekcontainer!

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.